Blog of FERBELT®
Blog of FERBELT®

A FERBELT® BLOG mindennapi életünk érdekességeiből, állatokhoz, kutyákhoz kapcsolódó tartalmú hírekből, a jelen- és a múlt kor eseményeiből válogat. Változatos zenei-, könyv- vagy filmajánlókat is találsz cikkeink többségében, amelyek - a FERBELT® eledelek filozófiáját követve - egészségcentrikusak.

Mint tapasztalhattátok, nem tettünk ki olyan cikkeket, hogy "...petárda helyett vegyél inkább...", hiszen tudjuk Ti eddig sem vettetek petárdát szilveszterre, és valószínűleg aggódva figyeltétek, hogy a kutyáitok hogyan viselik mások játékának következményeit. Akinek pedig címezhették az ilyen szövegű ilyen felhívásokat, eddig sem sokat...

Számos betegség van amivel hűséges barátainknak időnként meg kell küznedie, de van aminek az elkerülése lehetséges ha felelősségteljes gazdi vagy. Ismét egy remek cikket osztunk meg a kidsnews.hu oldaláró, amit a képre kattintva nyithattok meg.

A LEGO központja Dániában. Itt nyílt 1968-ban az első LEGOLAND. Azóta már 7 további országban nyílt Legoland. Kaliforniában, USA (1999), Windsorban, Egyesült Királyságban (1996), Günzburgban, Németországban (2002), Floridában, USA (2011), Iskandar Puteri Malajziaban (2012), Dubajban, Egyesült Arab Emírségekben (2016) és Nagojában, Japán (2017).

Ha SZÉP kártyával szeretnéd fizetni a megvásárolandó FERBELT® termékeket, kattints a képre!

Ha valaki, akkor a kutyás gazda tudja, hogy a Szeretet milyen. Tudják, hogy mit jelent önzetlenül, és feltételek nélkül adni, szeretni. A FERBELT már több támogatást is indított, amely eddig a kutyák életminőségének javítását célozta.

Nem hozott a Mikulás a kutyádnak FERBELT® csomagot? De a karácsonyfa alá még kerülhet ilyen ajándék! Webáruházunkból már csak korlátozott kiszállítást teljesítünk, de viszonteladóinknál elérhetőek a legújabb termékek.

CHARLIE termékünk sárgába öltözve lép színpadra, a már korábban bemutatott FRICI termékünk továbbfejlesztett utódjaként. A hűtést nem igénylő termékcsalád szereplői, a 360g töltőtömeg helyett mostantól 250g töltőtömeggel készülnek. Így a kistestű kutyus fogyasztóink élelmezését is kényelmesebben tudják megoldani a gazdik. A termék monofehéje...

December 19-től január 6-ig szállításunk szünetel. A december 17-ig beérkezett rendeléseket - a készletek erejéig -teljesítjük december 20-ig. Ezt követően érkezett rendelések kiszállítását, január 6-tól kezdjük szervezni.

A Facebook egyik sok követővel bíró csoportjában, az elmúlt években már legalább két tucat alkalommal került fel az aktivitás és komment-vadász poszt, hogy "Mi lenne a kutyád neve, ha arról neveznék el amit utoljára ettél?"

Névadó játékunk befejeztével, és az új termékek folyamatosan szállítjuk viszonteladóink üzleteibe. Siessetek és keressétek az eladóknál az új, különleges termékeinket! OLVASS TOVÁBB, mert megint ajándékot nyerhetsz!

Kutyatáp és nyers etetés helyett, a főzött eledeleket javasoljuk.