Blog of FERBELT®
Blog of FERBELT®

Manapság megdőlni látszik a korábbi "szakértői" vélekedés, hogy csak a túltenyésztett kutyák lesznek ételallergiások, leginkább csirke-allergiások. Sajnos, ahogy mi emberek, a kutyák is allergiássá tudnak válni sok mindenre. Mik lehetnek a tünetek?

Lassan már 400 éve, hogy az Amerikai Egyesült Államokban minden év novemberének negyedik csütörtökén tartják az egyik leginkább ismert szokásukat, a hálaadást. Ez idén november 28-ra esik. Kanádában viszont ezt az ünnepet október második hétfőjén, azaz a mai napon tartják.

Vásárlóink jelzése alapján, a cicák is nagyon szeretik a FERBELT® eledeleket, ezért mostantól már nekik se kell a kutyusok elől lopkodni a falatokat. Elkészítettük a "DOROMBOLÁS MESTERÉNEK" az ízletes FEBRELT® macskaeledelt.

A kutyán megjelenő piros foltok, sebek árulkodó és fontos figyelmeztetés a gazdik részére. A tüneti kezelések mellett azonban a probléma forrását is meg kell értenünk, hogy valóban segíteni tudjunk kutyánknak. Ugyanis lehetséges, nem csupán viszketési kellemetlenséget él át kutyánk, ha bőrirritációs betegsége jelent meg, és a testén látható sebek...

Már csak egy hónap van november 11-ig, amikor is Márton napja lesz. Sokan nem tudják, hogy a libahús kedvező hatású az egészségre, mert az állati húsok között a legalacsonyabb koleszterin szintű húsok egyike, miközben az energia tartalma az egyik legmagasabb a baromfifélék között. A liba zsírja pedig, ami leginkább a bőrén van, az egyszeresen...

A kutyák etetéséhez ma már mindenki ért. De, ha nem is ért hozzá, attól még semmi sem akadályozza abban, hogy ne hangoztassa a véleményét, vagy akár egyenesen fanatikusan a hiteles "Kinyilatkoztatás az egyetlen igaz etetési eljárásról".