Blog of FERBELT®
Blog of FERBELT®

A FERBELT® BLOG mindennapi életünk érdekességeiből, állatokhoz, kutyákhoz kapcsolódó tartalmú hírekből, a jelen- és a múlt kor eseményeiből válogat. Változatos zenei-, könyv- vagy filmajánlókat is találsz cikkeink többségében, amelyek - a FERBELT® eledelek filozófiáját követve - egészségcentrikusak.

Ha szeretnéd kipróbálni a szabadesés érzését egy szélcsatornában, akkor Budapesten lehetőséged van rá. Azonban nem csak a lebegés élményt szerezheted meg a 1212 Csepel - Csepel Művek, Rézmű Raktár utca végén balra levő bázison, de a most nyílt étterem részben rendkívüli séf munka eredményeként különlegesen finom hamburgereket is fogyaszthatsz.

Előző cikkünkben már beharangoztuk, hogy ha a gazdi látása már igényli az optikai korrigálást, milyen lehetőségek előtt áll. Mostani bogunkban a két nagy hálózattal üzemelő szolgáltatónál tapasztalt konkrétumokról is olvashattok. A megosztott tapasztalataink alapján, lehetőségetek nyílik arra is, hogy a vásárlás során eldöntsétek mely szempontok...

Előfordul, hogy a gazdinak is szemüveg kell. Lehetséges már fiatalkortól, de akár a korral kialakuló látásromlás is okozhatja, hogy szemünk nem biztosít tökéletes látást. Szerencsére manapság már rendkívül gyorsan és személyre szabottan kaphatunk segítséget ebben a problémában. Vagy mégsem pont így van?

A FERBELT® termékekkel azon igyekszünk, hogy mi gyártsuk a legjobb kutyaeledelt kedvenceiteknek, de magunk is szeretjük, ha igazán ízletes eledeleket fogyaszthatunk. Tudjuk, hogy mennyi áldozattal és odaadással jár mindenkor igazán kiválót alkotni, és pontosan ezért is becsüljük olyan sokra mindazokat, akik saját szolgáltatásaikban, termékeikben...

Megkóstoltuk

2020.06.27

A FERBELT termékeket forgalmazó viszonteladóink közül, a VAHÚR Állateledel boltok a vásárlók által leadott szavazatok alapján, elkészítette a BELLA termékünk kóstolásáról a videófelvételt. A videóban bemutatottakból és elmondottakból mindent megtudhattok, amit egy gazdinak tudnia kellhet, ha valóban kiváló eledellel szeretné kedvencét etetni.

Nincs kifogás, a tavasz-mentes időszak, és a hosszú esős napok után, mostantól beköszöntött a forró nyár. A hőségben a felfrissülés a kutyáknak is rendkívül fontos, ezért igyekezni kell nekik is biztosítani a fürdés lehetőségét. Keressétek azokat a helyeket ahol a víz közelében szabályosan tudjátok fürdetni a kutyákat!

Hamarosan itt a nyár, a meleg idő és most kevesebb utazás látszik majd megvalósíthatónak, ezért a kerti medencék üzembiztos működése és a barátok ilyen jellegű összejárása, bizony nagyobb értékkel bír ebben az évben. A meleg időben az otthon végzett munka is sajátos változásokon megy majd keresztül, ezzel is számolnunk kell.

Miközben az embereknek a COVID-19 miatt a mobil eszközök nyújtotta szolgáltatásokra sokkal inkább szükségük van mint máskor, a CSALÓK ezt a veszélyhezetet is arra használják ki, hogy a gyanútlanokat telefonszámlás csalással becsaphassák.

Csak azért is, összefogással! - a hitetlennekkel és az örökös elégedetlenkedőkkel szemben is.

Ebben az évben az április hónap az egész világon a a COVID-19 vírus terjedésének megfékezéséről szól. Naponta sok száz cikk jelenik meg e témában, de ez a mi kis posztunk most csak a "régi világ" értékeit is felidéző névnapi naptárat tartalmazza.

Kutyatáp és nyers etetés helyett, a főzött eledeleket javasoljuk.