Blog of FERBELT®
Blog of FERBELT®

A FERBELT® BLOG mindennapi életünk érdekességeiből, állatokhoz, kutyákhoz kapcsolódó tartalmú hírekből, a jelen- és a múlt kor eseményeiből válogat. Változatos zenei-, könyv- vagy filmajánlókat is találsz cikkeink többségében, amelyek - a FERBELT® eledelek filozófiáját követve - egészségcentrikusak.

Hamarosan itt a nyár, a meleg idő és most kevesebb utazás látszik majd megvalósíthatónak, ezért a kerti medencék üzembiztos működése és a barátok ilyen jellegű összejárása, bizony nagyobb értékkel bír ebben az évben. A meleg időben az otthon végzett munka is sajátos változásokon megy majd keresztül, ezzel is számolnunk kell.

Miközben az embereknek a COVID-19 miatt a mobil eszközök nyújtotta szolgáltatásokra sokkal inkább szükségük van mint máskor, a CSALÓK ezt a veszélyhezetet is arra használják ki, hogy a gyanútlanokat telefonszámlás csalással becsaphassák.

Csak azért is, összefogással! - a hitetlennekkel és az örökös elégedetlenkedőkkel szemben is.

Ebben az évben az április hónap az egész világon a a COVID-19 vírus terjedésének megfékezéséről szól. Naponta sok száz cikk jelenik meg e témában, de ez a mi kis posztunk most csak a "régi világ" értékeit is felidéző névnapi naptárat tartalmazza.

Kiváló fagyasztott termékeink mellett, hűtést nem igénylő, szobahőmérsékleten is 6 hónapig szavatos kutyaeledelt is gyártunk és forgalmazunk. Főzött kutyaeledelek legnagyobb választékban a FERBELT® Dog Food-tól.

Több olvasónk megjegyezte, hogy elmaradt a kutyanévnapok e havi kiadása, ezért most kissé megkésve, de pótoljuk. Mostantól minden hónapra megtaláljátok a névnapokat e blogban.

Nőnapi akció

2020.03.08

A nemzetközi nőnap a nők iránti tisztelet és megbecsülés kifejezésének napja. Idén is szeretnénk hölgy vásárlóink kedvében járni! Szeretnénk kifejezni megbecsülésünk azzal, hogy nem csupán egy napra, de akciónkat egész márciusban érvényessé tesszük a hölgyeknek.

Találkoztál olyannal, aki panaszkodik, hogy a kutyája nem akarja megenni amivel eteti? Válogatós a kutya, és ha eszi is egy darabig amivel a gazdája etetni akarja, azt is pár alkalom után már nem fogadja el? Ilyenkor sok gazda keresi a trükköket, hogy mivel tudná rábírni a kutyáját, hogy megegye a tápot, konzervet vagy más ennivalót. Pedig...

A 2020. év szökőév, a februárban egy nappal több alkalom, hogy névnapokat ünnepeljünk. Lehetséges a Te kutyádnak is ebben a hónapban lesz a névnapja?

Kutyatáp és nyers etetés helyett, a főzött eledeleket javasoljuk.