FERBELT® CHARITY

LEGYÉL VIRTUÁLIS KUTYATARTÓ GAZDI

A FERBELT® ...for loyalty szolegnje minden kutyabarát embert mozgósít! Mi nem csak a gazdival rendelkező kutyák életét tesszük hosszabbá, tartalmasabbá a prémuim kutyaeledelekkel. A menhelyekre és állatvédő egyesületekhez került kutyákért is kívánunk és tudunk tenni - Veled közösen! Ezen oldalunkon csatlakozhatsz a FERBELT® Charity programhoz, hogy a mentett kutyák élelmezésében nyújts Te is segítséget.

Minden vásárlónknak lehetőséget biztosítunk, hogy javaslatot tegyen arra, hogy ki legyen a következő állatvédő szervezet, akinek javára ételadomány vásárlást biztosítunk. A kiküldött e-számla tartalmazza a javaslattételi űrlap linkjét.

Mindazok, akiknek nincs lehetőségük arra, hogy örökbe fogadjanak kutyát, azonban támogatni szeretnék a menhelyek vagy állatvédő szerezetek gondozásában élő állatokat, lehetőséget biztosítunk adomány ételt rendelni. Lehetőségedhez mérten, válassz napi vagy heti menü eledelt a mentett állatoknak!

Minden itt rendelt eledelhez a FERBELT® további 15% mennyiségi támogatást nyújtva szállítja ki az ételt a gyűjtési időszak végén.


Örömmel tudatjuk mindazokkal, akiken néha elhatalmasodik a kétség, hogy még sok emberben létezik a jót tenni akarás. Mi sem jobb példa erre, mint a 2019 Q1 időszakban mutatott aktivitás, amellyel sokak a FERBELT® CHARITY programon keresztül támogaták az "Állat és Ember" Állatvédő Egyesület Yorkie fajtamentés-t.

FERBELT® CHARITY fogás

A termék megvásárlásával támogatod, a minden hónapban meghirdetett FERBELT® CHARITY  programban kijelölt állatmenhelyen elhelyezett kutyák étkeztetését. Ezt a terméket a megrendelést követő hónapban szállítjuk ki FERBELT® CHARITY program aktuális állatmenhelyére. A rendeléseket változatosan állítjuk össze a mindennapi ételkínálatunk termékeiből. A termék megvásárlásával nincs lehetőséged más címre kérni a kiszállítást, mint a programban meghirdetett támogatott címe. FIGYELEM, függetlenül a feltüntetett kiszállítási címtől, a terméket a gyűjtési időszakban meghirdetett támogatott részére szállítjuk ki!  Köszönjük a támogató célú vásárlásod! Kiszerelés: 250, 400 vagy 900 gramm. A fagyasztóban tárolható és mikrohullámú sütőben melegíthető edénybe csomagolt étel, közvetlen tálalásra is alkalmas. Fő összetevők: Baromfi húsok, marha húsok, sertés húsok, rizs, zöldségek, gyümölcs. Termékeink emberi fogyasztásra alkalmas minőségi összetevőkből készített teljes értékű állateledelek kutyák számára. Táplálási javaslat: Szárnyas allergiás kutyáknak ez a termék nem adható! Az étel a kutyák számára rendkívül ízletes és kedvelt, de javasoljuk a táplálék adagolási ajánlás figyelembevételét. Száraz tápon és konzerven tartott kutyák részére javasolt a fokozatos (egy hét alatt) hozzászoktatás, annak érdekében, hogy elkerülhetők legyenek a tápváltás esetén felmerülő problémák (pl.: emésztési panaszok)

790 Ft-tól

FERBELT® CHARITY menü

A termék megvásárlásával támogatod, a minden hónapban meghirdetett FERBELT® CHARITY programban kijelölt állatmenhelyen elhelyezett árva és sérült kutyák étkeztetését. Ezt a terméket a megrendelést követő hónapban szállítjuk ki FERBELT® CHARITY programban kiválasztott aktuális állatmenhelyre. A termék megvásárlásával nincs lehetőséged más címre kérni a kiszállítást, mint a programban meghirdetett támogatott címe.   FIGYELEM, függetlenül a feltüntetett kiszállítási címtől, a terméket a gyűjtési időszakban meghirdetett támogatott részére szállítjuk ki! Köszönjük a támogató célú vásárlásod! A mindennapok eledeleiből összellított válogatás, egy nap diétás étellel. Az ételek tetszőleges sorrendben felhasználhatóak. Tartósítószert-, mesterséges ízfokozókat és színezéket nem tartalmaz. Kiszerelés: 7 x 250, 7 x 400 vagy 7 x 900 gramm. A fagyasztóban tárolható és mikrohullámú sütőben melegíthető edénybe csomagolt étel, közvetlen tálalásra is alkalmas. Fő összetevők: Baromfi húsok, marha és sertés húsok, zöldségek, gyümölcs, rizs Táplálási javaslat: Szárnyas allergiás kutyáknak ez a termék nem adható! Az étel a kutyák számára rendkívül ízletes és kedvelt, de javasoljuk a táplálék adagolási ajánlás figyelembevételét. Száraz tápon és konzerven tartott kutyák részére javasolt a fokozatos (egy hét alatt) hozzászoktatás, annak érdekében, hogy elkerülhetők legyenek a tápváltás esetén felmerülő problémák (pl.: emésztési panaszok)

5.530 Ft-tól