GYIK

Gyakran ismételt kérdések

Tulajdonképp miért is más ez a termék, mint más kutyatáp, vagy konzerv?

- A FERBELT® DOG FOOD termékek nem száraz táp, nem kutya konzerv, és nem is "házi koszt". Minőségi húsokból és alapanyagokból készült főtt étel, kifejezetten kutyák számára fontos összetevőkkel és ízesítéssel elkészítve. A termék minőségét gyorsfagyasztott eljárással, illetve sterilizálással őrizzük meg.

A fényképeken látszó tetszetős étel a valóságban milyen?

- A FERBELT® DOG FOOD termékek fényképei nem stúdióképek, hanem ténylegesen a termékeink fényképeit látod a Webshopban, amik kiolvadás után is kiváló állag és íz minőségű eledelek.

Hol lehet és mikor a termékeket kipróbálni? Kóstoltatást hol tartotok?

- A termékeket különböző rendezvényeken bemutatjuk, és vásárlást vagy helyszíni kóstolást is lehetővé teszünk. A programnaptárunkat a Facebook felületén megtalálod.

Azt tapasztaltam, hogy a kutyám a Ferbelt főtt eledelt gyorsabban emészti, ez normális?

Igen. A kutya rendkívül rövid emésztőrendszerű állat. Azok az eldelek, amelyek a beleiben pangó, lassú áthaladású nem felétlen a jó hasznosítást jelzik. Gondolj bele, milyen ételek fogyasztásakor érzed magad fittnek vagy mikor vagy puffedt telt érzéssel? A FERBELT® eledelekkel kutyád egészséges, fitt lesz.

Hogyan juthatok hozzá személyesen és nem kiszállítással a termékhez?

- A terméket az országban számos állateledelt forgalmazó üzletben meg lehet vásárolni. Keresd a termékismertetőket és a jellegzetes FERBELT® DOG FOOD feliatos fagyasztószekrényeket, vagy érdeklődj az állateledel boltban az eladótól. Az értékesítési hálózatot folyamatosan bővítjük.

Nincs a közelemben értékesítési pont, hogyan lehetne hogy ez megdolható legyen?

- Kérjük írd meg nekünk, hogy a közeledben milyen állateledel kereskedés lehetne viszonteladónk, és haladéktalanul felvesszük vele a kapcsolatot. A minél szélesebb hálóazat kiépítése folyamatban van.

Hogyan tudok állatvédő szervezetet jelölni a CHARITY program támogatottjának?

- Bármilyen terméket vásárolsz, email címedre kiküldjük azt a linket, amin a kérdőív kitöltése során megírhatod nekünk, hogy kit látnál szívesen a támogatottak között.

Azt tapasztaltam, hogy a kutyám széklete keményebb a Ferbelt főtt eledeltől, ez normális?

Igen, az a normális ha a kutya széklete keményebb állagú. Ételeink a ›60%-os hús, 10% zöldség és gyümölcs tartalommal magas természetes élelmi rost tartalom bírnak és jó hatással vannak a széklet állagára. Bővebben is olvashatsz erről a táplálási tanácsaink között.

A terméket hogyan kell adnom a kutyámnak, hogy a legjobb legyen neki?

- A kutya részére sem a túl hideg, sem a túl meleg étel nem megfelelő, a szobahőmérsékletű ételt kedvelik. A termék a fagyasztószekrényből a hűtőszekrénybe áthelyezve 12 óra alatt, szobahőmérsékleten 3 óra alatt, mikrózva 10 perc alatt fogyasztható állapotba kerül. 

Meddig őrzi meg a szavatosságát a termék a hűtőben?

- Fagyasztószekrényben, kiolvadás nélkül -18 °C tárolva, gyártási időtől számított 7 hónap időtartamig állagromlás nélkül tárolható a termék. Hűtőszekrényben felbontás nélkül 5 napig.

Üveges termékünk, szobahőmérsékleten 6 hónapig.

Hogyan lehet nálatok munkát vállalni?

- Számos területre keresünk munkatársakat, és különböző portálokon hirdetéseket is olvashatsz. A Karrier oldalunkon beküldött ürlep alapján konkértabb egyeztetést tudunk folytatni. Jelentkezz mielőbb!

A TÖKÖS-VADAS termékben vaddisznó is van. Adhatok ilyet a kutyámnak?

A FERBELT® eledelek mindegyike teljes hőkezelt termék. A sertésfélékben levő betegség a BARF etetési mód esetén jelenthet kockázatot a hőkezelt eledel esetében nem veszélyezteti a kutyád.


Ha olyan kérdésed lenne, amire itt nem találtál választ, írj nekünk emailt!