Vacsora a legjobb barátodnak!

Termékeink Budapesten és Pest megyében 500.- Ft kiszállítási díjjal rendelhetőek, vagy megvásárolhatóak viszonteladóinknál.

A termékekhez használt alapanyagok előnyös élettani tulajdonságairól itt olvashatsz. 

Az egyes termékeink allergia táblázata pedig segít a kutyádnak legjobb eledel kiválasztásában.

Elégedett vásárlóink által beküldött videókat a FaceBook oldalunk videói között tekintheted meg.

KÜLÖNLEGESSÉGEK

A frissen főzött ételeket fagyasztott állapotban szállítjuk ki. A termékek felolvasztás és szobahőmérsékletre melegítés után azonnal fogyaszthatóak. A termékek csomagolásához használt doboz mikrohullámú sütőben is használható, és közvetlen tálalásra is alkalmas. 

Jutalomfalat tartó/kakizacsi tartó

A jutalomfalat/kakizacskó tartók a forgalmazott pórázakhoz és nyakörvekhez illeszkedő színben, azonos alapanyagból készülnek. Minden termék kézzel készített, 3 cm széles fonással. A valódi kényelem, a stílus és a megbízhatóság jellemzi a terméket, hiszen ugyanúgy, mint a FERBELT® termékek, a ChiliCord EbDesign termékek sem kevesebbet ígérnek, mint tudományt, szakértelemet és szeretetet, a gyártás során, - hogy a kutyád valóban a legjobbat kapja.

2.990 Ft

6 szálas póráz

A pórázok magas minőségű, nagy teherbírású ejtőernyős kötél alapanyagból készülnek. Minden termék kézzel készített, 3 cm széles fonással. A valódi kényelem, a stílus és a megbízhatóság jellemzi a terméket, hiszen ugyanúgy, mint a FERBELT® termékek, a ChiliCord EbDesign pórázok sem kevesebbet ígérnek, mint tudományt, szakértelemet és szeretetet, a gyártás során, - hogy a kutyád valóban a legjobbat kapja. A pórázak különböző méretben készülnek, hogy neked és kutyádnak leginkább megfelelőt tudd választani. Egyedi gyártási igény esetén keresd közvetlenül partnerünk, a  ChiliCord EbDesign -t.

9.490 Ft

Prémium nyakörvek - „Cápafog”

A nyakörvek magas minőségű, nagy teherbírású alapanyagból készülnek. Minden termék kézzel készített, 3 cm széles fonással.  A valódi kényelem, a stílus és a megbízhatóság jellemzi a terméket, hiszen ugyanúgy, mint a FERBELT® termékek, a ChiliCord EbDesign nyakörvek sem kevesebbet ígérnek, mint tudományt, szakértelemet és szeretetet, a gyártás során, -  hogy a kutyád valóban a legjobbat kapja. A nyakörvek állítható csattal készülnek S,M és L méretben, ami által a kutyádnak leginkább megfelelőt tudod választani hiszen a hosszúság állítható 30 cm-ig, 45 és 50 cm-ig. Egyedi gyártási igény esetén keresd közvetlenül partnerünk, a ChiliCord EbDesign -t.

9.490 Ft

Helyhez szoktató pelenka 60x60

Hatékony nedvszívó maggal ellátott, kölyökkutyák számára ajánlott helyhez szoktató kendő avagy "kutyapelenka". Egyik oldala műanyag fólia, másik oldala nagy nedvszívó képességű vatta Elősegíti a szobatisztaságra való nevelést, helyhez szoktatja a kölyökkutyát Használata egyszerű, praktikus és egyben higiénikus

150 Ft-tól

    MENNYI ÉTELT ADJAK A KUTYÁMNAK?