Vásárold a legjobb kutyaeledeleket!

Kifejezetten válogatós kutyák részére készített eledelek.


A termékekhez használt alapanyagok előnyös élettani tulajdonságairól itt olvashatsz. 

Az egyes termékeink allergia táblázata pedig segít a kutyádnak legjobb eledel kiválasztásában.

Adomány és támogatói eledelek

FERBELT® CHARITY menü

A termék megvásárlásával a FERBELT® CHARITY program keretében támogatod az "Állat és Ember" Állatvédő Egyesület Yorkie fajtamentés állatvédő szervezetet. Ezt a terméket a megrendelést követő hónapban szállítjuk ki. A termék megvásárlásával nincs lehetőséged más címre kérni a kiszállítást, mint a programban meghirdetett támogatott címe.   FIGYELEM, függetlenül a feltüntetett kiszállítási címtől, a terméket a gyűjtési időszakban meghirdetett támogatott részére szállítjuk ki! Köszönjük a támogató célú vásárlásod! A mindennapok eledeleiből összellított válogatás, egy nap diétás étellel. Az ételek tetszőleges sorrendben felhasználhatóak. Tartósítószert-, mesterséges ízfokozókat és színezéket nem tartalmaz. Kiszerelés: 7 x 250, 7 x 400 vagy 7 x 900 gramm. A fagyasztóban tárolható és mikrohullámú sütőben melegíthető edénybe csomagolt étel, közvetlen tálalásra is alkalmas. Fő összetevők: Baromfi húsok, marha és sertés húsok, zöldségek, gyümölcs, rizs Táplálási javaslat: Szárnyas allergiás kutyáknak ez a termék nem adható! Az étel a kutyák számára rendkívül ízletes és kedvelt, de javasoljuk a táplálék adagolási ajánlás figyelembevételét. Száraz tápon és konzerven tartott kutyák részére javasolt a fokozatos (egy hét alatt) hozzászoktatás, annak érdekében, hogy elkerülhetők legyenek a tápváltás esetén felmerülő problémák (pl.: emésztési panaszok)

7.699 Ft

FERBELT® CHARITY fogás

A termék megvásárlásával a FERBELT® CHARITY program keretében támogatod az "Állat és Ember" Állatvédő Egyesület Yorkie fajtamentés állatvédő szervezetet. Ezt a terméket a megrendelést követő hónapban szállítjuk ki FERBELT® CHARITY program aktuális állatmenhelyére. A rendeléseket változatosan állítjuk össze a mindennapi ételkínálatunk termékeiből. A termék megvásárlásával nincs lehetőséged más címre kérni a kiszállítást, mint a programban meghirdetett támogatott címe. FIGYELEM, függetlenül a feltüntetett kiszállítási címtől, a terméket a gyűjtési időszakban meghirdetett támogatott részére szállítjuk ki!  Köszönjük a támogató célú vásárlásod! Kiszerelés: 250, 400 vagy 900 gramm. A fagyasztóban tárolható és mikrohullámú sütőben melegíthető edénybe csomagolt étel, közvetlen tálalásra is alkalmas. Fő összetevők: Baromfi húsok, marha húsok, sertés húsok, rizs, zöldségek, gyümölcs. Termékeink emberi fogyasztásra alkalmas minőségi összetevőkből készített teljes értékű állateledelek kutyák számára. Táplálási javaslat: Szárnyas allergiás kutyáknak ez a termék nem adható! Az étel a kutyák számára rendkívül ízletes és kedvelt, de javasoljuk a táplálék adagolási ajánlás figyelembevételét. Száraz tápon és konzerven tartott kutyák részére javasolt a fokozatos (egy hét alatt) hozzászoktatás, annak érdekében, hogy elkerülhetők legyenek a tápváltás esetén felmerülő problémák (pl.: emésztési panaszok)

1.099 Ft

"Szurkolók az állatokért" menü

TÁMOGATÓI MENÜ! A menü megvásárlásával nem csupán kutyusodnak vásárolsz eledelt, de minden vásárlással támogatást is nyújtasz a  " Szurkolók az állatokért " állatvédő szervezet részére.  A termék a webáruházban vásárolható, az átutalásos, vagy bankkártyás vásárlást követően Budapesten házhozszállítjuk, értékesítési pontjainkra, átvevő helyeinkre kiszállítjuk. A mindennapok eledeleiből általunk összeállított vegyes válogatás. Az ételek tetszőleges sorrendben felhasználhatóak. Tartósítószert-, mesterséges ízfokozókat és színezéket nem tartalmaz. Gluténmentes. Kiszerelés:  7 x 250 vagy 7 x 400 gramm. A fagyasztóban tárolható és mikrohullámú sütőben melegíthető edénybe csomagolt étel, közvetlen tálalásra is alkalmas. Fő összetevők:  A mindennapok termékeinek összetevői, így baromfi húsok és aprólék, marha és sertés húsok, valamint belsőségek gazdagon zöldségekkel, gyümölcs, rizs és hajdina körettel. Különleges vitaminokban gazdag olajkeverékkel készült éltelek. Termékeink emberi fogyasztásra alkalmas minőségi összetevőkből készített teljes értékű állateledelek kutyák számára. Táplálási javaslat: Szárnyas allergiás kutyáknak ez a termék nem adható ! Az étel a kutyák számára rendkívül ízletes és kedvelt, de javasoljuk a táplálék adagolási ajánlás figyelembevételét. Száraz tápon és konzerven tartott kutyák részére javasolt a fokozatos (egy hét alatt) hozzászoktatás, annak érdekében, hogy elkerülhetők legyenek a tápváltás esetén felmerülő problémák (pl.: emésztési panaszok)

5.499 Ft-tól

  Már kutyáknak való táplálékkiegészítőket is vásárolhatsz nálunk! Amit forgalmazunk nem kutyatáp.

  Elégedett vásárlóink által beküldött videókat a FaceBook oldalunk videói között tekintheted meg.

  KÜLÖNLEGESSÉGEK

  A frissen főzött ételeket fagyasztott állapotban szállítjuk ki. A termékek felolvasztás és szobahőmérsékletre melegítés után azonnal fogyaszthatóak. A termékek csomagolásához használt doboz mikrohullámú sütőben is használható, és közvetlen tálalásra is alkalmas. 

  Ajándékutalvány

  Az utalvány olyan ajándék, amely a megajándékozott kutyájának is örömet okoz!  A FERBELT® ajándékutalvány megvásárlásával egyedi ajándékot tud nyújtani! A kupont elektronikusan küldjük ki a vásárló részére, aki azt kinyomtathatja, vagy elektronikusan továbbíthatja. Az ajándékozott a kupon értékét tudja bevátani a webáruházban indított vásárlása során.

  2.500 Ft-tól

  Jutalomfalat tartó/kakizacsi tartó

  A jutalomfalat/kakizacskó tartók a forgalmazott pórázakhoz és nyakörvekhez illeszkedő színben, azonos alapanyagból készülnek. Minden termék kézzel készített, 3 cm széles fonással. A valódi kényelem, a stílus és a megbízhatóság jellemzi a terméket, hiszen ugyanúgy, mint a FERBELT® termékek, a ChiliCord EbDesign termékek sem kevesebbet ígérnek, mint tudományt, szakértelemet és szeretetet, a gyártás során, - hogy a kutyád valóban a legjobbat kapja.

  2.990 Ft

  6 szálas póráz

  A pórázok magas minőségű, nagy teherbírású ejtőernyős kötél alapanyagból készülnek. Minden termék kézzel készített, 3 cm széles fonással. A valódi kényelem, a stílus és a megbízhatóság jellemzi a terméket, hiszen ugyanúgy, mint a FERBELT® termékek, a ChiliCord EbDesign pórázok sem kevesebbet ígérnek, mint tudományt, szakértelemet és szeretetet, a gyártás során, - hogy a kutyád valóban a legjobbat kapja. A pórázak különböző méretben készülnek, hogy neked és kutyádnak leginkább megfelelőt tudd választani. Egyedi gyártási igény esetén keresd közvetlenül partnerünk, a  ChiliCord EbDesign -t.

  9.490 Ft

  Prémium nyakörvek - „Cápafog”

  A nyakörvek magas minőségű, nagy teherbírású alapanyagból készülnek. Minden termék kézzel készített, 3 cm széles fonással.  A valódi kényelem, a stílus és a megbízhatóság jellemzi a terméket, hiszen ugyanúgy, mint a FERBELT® termékek, a ChiliCord EbDesign nyakörvek sem kevesebbet ígérnek, mint tudományt, szakértelemet és szeretetet, a gyártás során, -  hogy a kutyád valóban a legjobbat kapja. A nyakörvek állítható csattal készülnek S,M és L méretben, ami által a kutyádnak leginkább megfelelőt tudod választani hiszen a hosszúság állítható 30 cm-ig, 45 és 50 cm-ig. Egyedi gyártási igény esetén keresd közvetlenül partnerünk, a ChiliCord EbDesign -t.

  9.490 Ft

  Helyhez szoktató pelenka 60x60

  Hatékony nedvszívó maggal ellátott, kölyökkutyák számára ajánlott helyhez szoktató kendő avagy "kutyapelenka". Egyik oldala műanyag fólia, másik oldala nagy nedvszívó képességű vatta Elősegíti a szobatisztaságra való nevelést, helyhez szoktatja a kölyökkutyát Használata egyszerű, praktikus és egyben higiénikus

  150 Ft-tól

   MENNYI ÉTELT ADJAK A KUTYÁMNAK?