GYIK

Gyakran ismételt kérdések

Tulajdonképp miért  más ez a termék, mint a táp, vagy konzerv?

- A FERBELT® DOG FOOD termékek nem száraz táp, nem kutya konzerv, és nem is "házi koszt". Minőségi húsokból és alapanyagokból készült főtt étel, kifejezetten kutyák számára fontos összetevőkkel és ízesítéssel elkészítve. A termék minőségét gyorsfagyasztott eljárással, illetve sterilizálással őrizzük meg 6 hónapig.

A fényképeken látszó tetszetős étel a valóságban milyen?

- A FERBELT® DOG FOOD termékek fényképei nem stúdióképek, hanem ténylegesen a termékeink fényképeit látod a Webshopban, amik a kiolvasztás után is kiváló állag- és íz minőségű eledelek.

Hol lehet és mikor a termékeket kipróbálni? Kóstoltatást hol tartotok?

- A termékeket különböző rendezvényeken bemutatjuk, és vásárlást vagy helyszíni kóstolást is lehetővé teszünk. A programnaptárunkat a Facebook felületén megtalálod.

Azt tapasztaltam, hogy a kutyám a Ferbelt főtt eledelt gyorsabban emészti, ez normális?

- Igen. A kutya rendkívül rövid emésztőrendszerű állat. Azok az eldelek, amelyek a beleiben pangó, lassú áthaladású nem feltétlen a jó hasznosítást jelzik. Gondolj bele, milyen ételek fogyasztásakor érzed magad fittnek vagy mikor vagy puffadt, telt érzéssel? A FERBELT® eledelekkel kutyád egészséges, fitt lesz.

Hogyan juthatok hozzá személyesen és nem kiszállítással a termékhez?

- A terméket számos állateledelt forgalmazó üzletben meg lehet vásárolni, országosan.  Érdeklődj az állateledel boltban az eladótól, mert esetenként a fagyasztószekrényeket nem az üzlettérben helyezték el. Az értékesítési hálózatot folyamatosan bővítjük, de Te is ajánlhatsz nekünk lehetséges viszonteladói pontot. 

Nincs a közelemben értékesítési pont, hogyan lehetne, hogy ez megdolható legyen?

- Kérjük írd meg nekünk, hogy a közeledben milyen állateledel kereskedés lehetne viszonteladónk, és haladéktalanul felvesszük vele a kapcsolatot. A minél szélesebb hálóazat kiépítése folyamatban van.

Hogyan tudok állatvédő szervezetet jelölni a CHARITY program támogatottjának?

- A BLOG rovatunkban találod meg azt a cikket, amelyben az egyedi, időszakos támogatási lehetőségről részletesen írtunk. Kérdés esetén telefonáj, vagy írj e-mailt.

Azt tapasztaltam, hogy a kutyám széklete keményebb a Ferbelt főtt eledeltől, ez normális?

- Igen, az a normális ha a kutya széklete keményebb állagú. Ételeink a ›51%-os hús, min. 10% zöldség és gyümölcs tartalom miatt, magas természetes élelmi rost tartalom bírnak és jó hatással vannak a kutyád széklet állagára. Bővebben is olvashatsz erről a táplálási tanácsaink között.

A terméket hogyan kell adnom a kutyámnak, hogy a legjobb legyen neki?

- A kutya részére sem a túl hideg, sem a túl meleg étel nem megfelelő, a szobahőmérsékletű ételt kedvelik. A termék a fagyasztószekrényből a hűtőszekrénybe áthelyezve 12 óra alatt, szobahőmérsékleten 3 óra alatt, mikrózva 10 perc alatt fogyasztható állapotba kerül. Az üveges termékeink azonnal tálalhatóak.

Meddig őrzi meg a szavatosságát a termék a hűtőben?

- Üveges termékeink szobahőmérsékleten 6 hónapig,  a fagyasztott termékeink -18 °C tárolva 6 hónapig, de 0°C - +4°C között tárolva is 5 napig őrzik meg szavatosságukat.  

Hogyan lehet nálatok munkát vállalni?

- Számos területre keresünk munkatársakat, és különböző portálokon hirdetéseket is olvashatsz. A Karrier oldalunkon beküldött ürlap alapján konkértabb egyeztetést tudunk folytatni. Jelentkezz mielőbb!

A TÖKÖS-VADAS termékben vaddisznó is van. Adhatok ilyet a kutyámnak?

- A FERBELT® eledelek mindegyike teljes hőkezelt termék. A sertésfélékben levő betegség, a BARF etetési mód esetén jelenthet kockázatot, a hőkezelt eledel esetében nem veszélyezteti a kutyád.


Ha olyan kérdésed lenne, amire itt nem találtál választ, írj nekünk emailt!