600 kutyának gyűjtünk! Segíts Te is!

2019.04.29

Az Első Gyömrői Kutyástalálkozó és Amatőr Kutyaszépségverseny került megrendezésre 2019. április 27-n. A rendezvényen megjelent vásárlók ajánlásai alapján 2019.05.01-08.01. időszakban a Gyömrői Kutyamentsvár Alapítvány gondozásában levő kutyák részére folytatunk gyűjtést.

Még nem jártál a 2230 Gyömrő, Vincellér utcai Kutyamentsvár területén? Nem baj, de akkor a képernyőd előtt ülve most szánj rá 60 másodpercet, hogy elképzeld, mit jelenthet 600 kisállatot ellátni, gondozni?!

Tudnotok kell, hogy az alapítványban dolgozók kiemelkedő munkát végeznek, mert a közel 600 kutya és macska gondozása szinte elképzelhetetlen erőfeszítést és kitartást igényel. Bennünket a FERBELT Dog Food-nál nagyon megindított, amikor saját szemünkkkel láttuk, hogy a fent említett rendezvényen tartott kutyaszépségversenyen már megmutathattak magukat olyan kutyák, amelyekről az alapítvány FaceBook oldalán láthatjátok azokat a borzasztó képeket, amin bemutatják milyen állapotban  voltak, amikor az alapítvány gondozásába kerültek.

https://www.facebook.com/Gyömrői-Kutyamentsvár-Állatmenhely-323916294321836/ 

Hosszan elbeszélgettünk a Kutyamentsvár vezetőjével és és önkénteseikkel. Ha valami nyilvánvalóvá vált, az az hogy nekik valóban minden falat eledel valódi segítség tud lenni! Az alapítvány nem várja el az erőn felüli nagy csodatételeket. De naponta kell tudniuk megetetni a kutyákat, így ha csak egy napi eledelt is vásárolsz nekik, akkor valódi segítséget nyújtottál! 

A Gyömrői Kutyamentsvár nem az a szervezet, amit sokat látsz hirdetési plákátokon. Nem az az alapítvány, amely 10-12 kutya mutogatásával sok milliós támogatásokból összejött költségvetéssel gazdálkodik. 

Itt tényleg szükség van minden támogatóra! 

Segíts, legalább egyszer! 

Vásárolj FERBELT® Charity eldelt vagy menüt és a FERBELT Dog Food +15% mennyisségi támogatással hozzájárulva, ingyenesen kiszállítja a termékeket a Gyömrői Kutyamentsvár Alapítvány gondozottjainak.


Ajándékutalvány

Az utalvány olyan ajándék, amely a megajándékozott kutyájának is örömet okoz!  A FERBELT® ajándékutalvány megvásárlásával egyedi ajándékot tud nyújtani! A kupont elektronikusan küldjük ki a vásárló részére, aki azt kinyomtathatja, vagy elektronikusan továbbíthatja. Az ajándékozott a kupon értékét tudja bevátani a webáruházban indított vásárlása során.

2.500 Ft-tól

FERBELT® CHARITY fogás

A termék megvásárlásával a FERBELT® CHARITY program keretében támogatod az "Állat és Ember" Állatvédő Egyesület Yorkie fajtamentés állatvédő szervezetet. Ezt a terméket a megrendelést követő hónapban szállítjuk ki FERBELT® CHARITY program aktuális állatmenhelyére. A rendeléseket változatosan állítjuk össze a mindennapi ételkínálatunk termékeiből. A termék megvásárlásával nincs lehetőséged más címre kérni a kiszállítást, mint a programban meghirdetett támogatott címe. FIGYELEM, függetlenül a feltüntetett kiszállítási címtől, a terméket a gyűjtési időszakban meghirdetett támogatott részére szállítjuk ki!  Köszönjük a támogató célú vásárlásod! Kiszerelés: 250, 400 vagy 900 gramm. A fagyasztóban tárolható és mikrohullámú sütőben melegíthető edénybe csomagolt étel, közvetlen tálalásra is alkalmas. Fő összetevők: Baromfi húsok, marha húsok, sertés húsok, rizs, zöldségek, gyümölcs. Termékeink emberi fogyasztásra alkalmas minőségi összetevőkből készített teljes értékű állateledelek kutyák számára. Táplálási javaslat: Szárnyas allergiás kutyáknak ez a termék nem adható! Az étel a kutyák számára rendkívül ízletes és kedvelt, de javasoljuk a táplálék adagolási ajánlás figyelembevételét. Száraz tápon és konzerven tartott kutyák részére javasolt a fokozatos (egy hét alatt) hozzászoktatás, annak érdekében, hogy elkerülhetők legyenek a tápváltás esetén felmerülő problémák (pl.: emésztési panaszok)

1.099 Ft

FERBELT® CHARITY menü

A termék megvásárlásával a FERBELT® CHARITY program keretében támogatod az "Állat és Ember" Állatvédő Egyesület Yorkie fajtamentés állatvédő szervezetet. Ezt a terméket a megrendelést követő hónapban szállítjuk ki. A termék megvásárlásával nincs lehetőséged más címre kérni a kiszállítást, mint a programban meghirdetett támogatott címe.   FIGYELEM, függetlenül a feltüntetett kiszállítási címtől, a terméket a gyűjtési időszakban meghirdetett támogatott részére szállítjuk ki! Köszönjük a támogató célú vásárlásod! A mindennapok eledeleiből összellított válogatás, egy nap diétás étellel. Az ételek tetszőleges sorrendben felhasználhatóak. Tartósítószert-, mesterséges ízfokozókat és színezéket nem tartalmaz. Kiszerelés: 7 x 250, 7 x 400 vagy 7 x 900 gramm. A fagyasztóban tárolható és mikrohullámú sütőben melegíthető edénybe csomagolt étel, közvetlen tálalásra is alkalmas. Fő összetevők: Baromfi húsok, marha és sertés húsok, zöldségek, gyümölcs, rizs Táplálási javaslat: Szárnyas allergiás kutyáknak ez a termék nem adható! Az étel a kutyák számára rendkívül ízletes és kedvelt, de javasoljuk a táplálék adagolási ajánlás figyelembevételét. Száraz tápon és konzerven tartott kutyák részére javasolt a fokozatos (egy hét alatt) hozzászoktatás, annak érdekében, hogy elkerülhetők legyenek a tápváltás esetén felmerülő problémák (pl.: emésztési panaszok)

7.699 Ft