Blogbejegyzés megjelenítéséhez tippek

2018.11.29

Amennyiben szeretnéd, hogy oldalunkon bejegyzésed megjelenjen, küld el részünkre ezzel kapcsolatos szándékod jelzését. Ha már gyakorlott blogger vagy, néhány pontosítás után a megjeleníteni kívánt bejegyzésed gyorsan felkerülhet. Amennyiben még kevésbé vagy gyakorlott a bloggolás terén, szívesen segítünk abban, hogy  közleményeid az oldalunk filozófiájához és stílusához illeszkedően tudjanak megjelenni.

Javasoljuk, alkalmazz jól átgondolt és elkészített fényképeket!

Tapasztalatunk szerint vannak, akik nem fordítanak kellő gondot a bejegyzéseik megfelelő fényképekkel való illusztrálására. Manapság szinte minden embernél folyamatosan van egy telefonkamera, amely azonnali és ingyenes fényképezést tesz lehetővé. A készülékek kamerái rendkívül jó minőségű képeket is képesek készíteni, de a fényképezés néhány alapszabályát illik ismerni, hogy a kép valóban jól sikerüljön. Mindazoknak, akik valóban rendszeresen szeretnének ilyen blogokban bejegyzéseket tenni, tudunk figyelmükbe ajánlani a bloghoz tartozó képek készítésével kapcsolatban néhány hasznos tanácsot.

A billentyűzet a barátunk is lehet

A tartalom vizuális felosztásához használj képszakaszokat

A címsorokon kívül a képszakaszok segítenek a tartalom helyes felosztásában. A bejegyzésed képek segítségével oszthatod fel szakaszokra, amelyek megfelelően kiegészíti a szöveged.

A kevésbé feltűnő színek és kevéssé katonásan feszes stílusú betűk is megszerzik a figyelmet.

Kérdés esetén konzultálj velünk, hogy bejegyzésed mielőbb megjelenhessen az oldalunkon.