CHARLIE az üveges termékcsalád tagja

2019.12.06

CHARLIE termékünk sárgába öltözve lép színpadra, a már korábban bemutatott FRICI termékünk továbbfejlesztett utódjaként. A hűtést nem igénylő termékcsalád szereplői, a 360g töltőtömeg helyett mostantól 250g töltőtömeggel készülnek. Így a kistestű kutyus fogyasztóink élelmezését is kényelmesebben tudják megoldani a gazdik. A termék monofehéje diétára alkalmas, az élelmiszer-összetevő allergia kiszűrésére előirányzott eliminációs diétát ezzel a termékkel is végezheted.

Üveges termékcsaládunk tagjai viszonteladó partnereinknél kaphatóak.

A cikkeink olvasása közben, hallgathatod a ZENEI AJÁNLÓ rovatunkban javasolt dalt, ha a cikk alján található lejátszóban elindítod a zenét. Közben pedig tudod olvasni is a blogot.

FILM AJÁNLÓ

Charlie Sheen - Két pasi meg egy kicsi

Carlos Irwin Estévez (alias Charlie Sheen) (New York-i születésű, Golden Globe-díjas amerikai színész, aki 9 évesen szerepelt először kamerák előtt, de igazi karrierje a "Szakasz" c. háborús filmdrámában kezdődött el. Rendkívül felkapott  "Két pasi - meg egy kicsi" című TV sorozatban 2003-tól játszotta Charlie Harper reklámzeneszerző szerepét, egészen 2011-ig.

Most ajánlott válogatás a sorozat 1. évadának legjobb jelenetetit mutatja be.