Egészséges a libahús

Már csak egy hónap van november 11-ig, amikor is Márton napja lesz. Sokan nem tudják, hogy a libahús kedvező hatású az egészségre, mert az állati húsok között a legalacsonyabb koleszterin szintű húsok egyike, miközben az energia tartalma az egyik legmagasabb a baromfifélék között. A liba zsírja pedig, ami leginkább a bőrén van, az egyszeresen telített zsírsavak miatt nagyon kedvező zsírösszetételű, segít a sejtfalak építésében és a gyulladások csökkentésében.

Jó ha tudod, hogy a libahús fogyasztása immunrendszer erősíthető hatású, és lassítja a rákos sejtek fejlődését a szervezetben. A főzötti liba rendszeres fogyasztása felbecsülhetetlen értékkel jár. Franciaországban, ahol e baromfi tenyésztése széles körben elterjedt, az onkológiai betegségek és a szív- és érrendszeri kórképek jelentős csökkenése figyelhető meg más európai országokkal összehasonlítva. Ezt a tényt alátámasztják az amerikai tudósok által végzett tanulmányok Franciaország azon tartományaiban, ahol a hús- és libamáj ételei hagyományosan jelen vannak a fogyasztók étrendjében.

Olvass Márton napi népszokásokról is: https://hu.wikipedia.org/wiki/Márton-napi_népszokások 

Ha tetszett a cikkünk, oszd meg FaceBook-on, amihez a cikk alján találsz közvetlen megosztógombot.

NAPI LIBA "MÁRTON"

Liba aprólékból készült 60% hústartalmú eledel körettel, zöldséggel, gyümölccsel. Tartósítószert-, mesterséges ízfokozókat és színezéket nem tartalmaz. Gluténmentes. Kiszerelés: 250, 400 gramm. A fagyasztóban tárolható és mikrohullámú sütőben melegíthető edénybe csomagolt étel, közvetlen tálalásra is alkalmas. Fő összetevők:  libazúza és libaszív, rizs, zeller és sárgarépa, hajdina, olajkeverék ( lazacolaj , csukamájolaj ) energia (kcal) 104,3 nyersfehérje (gr) 21,2 nyerszsír (gr) 8,3 szénhidrát (gr) 7,6 nyersrost (gr) 0,8 nyershamu (gr) 1,4 (100 gr-ra)  Táplálási javaslat: Szárnyas vagy baromfi  allergiás kutyáknak ez a termék nem adható ! Az étel a kutyák számára rendkívül ízletes és kedvelt, de javasoljuk a táplálék adagolási ajánlás figyelembevételét.  Nem főtt eledellel való etetésen tartott kutyák részére javasolt a fokozatos hozzászoktatás. Termékeink emberi fogyasztásra alkalmas minőségi összetevőkből készített teljes értékű állateledelek kutyák számára.

959 Ft-tól