Hamarosan érkezünk

2018.11.05

A FERBELT® DOGFOOD termékeinek magyarországi forgalmazását kezdjük meg hamarosan. Az előzetes piackutatásaink rendkívül izgatott várakozást mutatnak potenciális vásárlói körökben.

A piackutatási adataink szerint, mind a kutyatartók, mind a kutyatartást támogatók (üzletek, állatorvosok) körében egybehangzóan pozitív vélekedés fogadta a FERBELT® DOGFOOD üzletpolitikai és filozófiai nézeteit és a magyar piacon való megjelenésünket. Tapasztaltuk, hogy a termékek megjelenését hosszantartó, és határozott várakozás előzte meg. A FERBELT® eledelek magyarországi piacra kerülését azonban meg kellett hogy előzze még az a több éves előkészület, amely biztosíthatta a megfelelő szakmai és technológiai feltételek megléte meletti gyártást és forgalmazást. Sokan talán meglepődve olvassák majd, hogy az élelmiszergyártási szabályok az állati eledelek készítésével kapcsolatosan jelentősen eltérőek és legtöbb esetben szigorúbbak, mint az emberi ételek gyártására vonatkozó iránymutató vagy szabályzó leírások. Így válik csak érthetővé, hogy az úgynevezett "házikoszt kutyáknak" való készítés nem összeegyeztethető a FERBELT® prémium minőségi célkitűzéseivel. A FERBELT® termékek nem házikosztot kínálnak, hanem főtt, prémium minőségű kutyaeledelt. A termékeink forgalmazásával minden esetben a kutyák egészséges táplálását tűztük ki célúl. 

Elhatároljuk magunkat mindazon hobbyállateledel-gyártó üzletpolitikájától, amely az állatoknak  való eledel készítése során, a legegyszerűbb összeadási matematikai műveleti számítások alapján is szembetűnően ellentmondásos a termékben feltűntetett összetevők önköltségi ára valamint a csomagolási-, marketing-, logisztikai- és kereskedelmi forgalombahozatal költségei vonatkozásában. 

FERBELT® ...for loyalty 

Szlogenünk kifejezi mindazt, amit a FERBELT® DOGFOOD a fogyasztói és azok gazdái, a vásárlóink felé, hűségükért nyújtani kíván és tud.