Generációs váltás a kutyatartásban

2019.10.30

A jövő már a bejárati ajtónkban. Vegyük észre, hogy a tízenéves generációnk már nem a félrenevelő híradókon vagy az egypárti újságokon nevelkedik. A híreket sem lehet elzárni előlük, hiszen pár percen belül a Világból online szerzik meg a szükséges tudást.

Vannak felelős szülők, akik ennek a végtelen tudásnak a kockázatát is látva, az egsézséges fejlődésük érdekében, moderálással segítik, és a kéretlen tartalmaktól védik a fiatalokat. 

Azonban a legjobb hírünk, hogy Magyarországon az első, és Európában is élenjáró online Tini magazin, a kidsnews.hu is edukálja a felnőttség előszobájában zsibongó gyerekeket. 

A cikkeink olvasása közben, hallgathatod a ZENEI AJÁNLÓ rovatunkban javasolt dalt, ha a cikk alján található lejátszóban elindítod a zenét. Közben pedig tudod olvasni is a blogot.

A tini online média számos fontos téma mellett, a felelős állattartásban is kiváló cikkeket ír a fiatalok nyelvén. Bizonyos, hogy hamarosan a felnőtt életbe belépő, munkával pénzt kereső fiatalok, már más módon fognak az élet kérdéseihez állni, mint a Ratkó I-II-III-IV. korszakok generációi. Ezt felismerve készíti érdekfesztő cikkeit a kidsnews.hu a profi szerkesztőikkel.

Bennünket örömmel tölt el hogy azt tapasztaltuk, a fejlett társadalmakban már egyre nagyobb teret nyerő hőkezelt  (főzött) eldelekkel való etetésről is olvashattak a fiatalok egyik cikkükben. 

Oszd ezt meg a Facebook-on, hogy minél több fiatalhoz eljusson a kidsnews.hu híre!

ZENEI AJÁNLÓ

The Dead South: In Hell I'll Be in Good Company


A 2012-ben alakul kanadai folk-blues zenekar 2014-ben megjelent albumáról ajánlunk most egy számot. Az egyre felkapottabb zenekar idén már Europában is koncerzetik, így ha élőben szeretnéd látni őket, időben kell jegyet vásárolnod olaszországi, néetországi vagy akár cseh helyszínekre. Magyarországon még nincs tervezett fellépésük. 

https://www.thedeadsouth.com/tour