Ha a gazdi is szeret jót enni

2020.08.15

A FERBELT® termékekkel azon igyekszünk, hogy mi gyártsuk a legjobb kutyaeledelt kedvenceiteknek, de magunk is szeretjük, ha igazán ízletes eledeleket fogyaszthatunk. Tudjuk, hogy mennyi áldozattal és odaadással jár mindenkor igazán kiválót alkotni, és pontosan ezért is becsüljük olyan sokra mindazokat, akik saját szolgáltatásaikban, termékeikben ugyanilyen maximális odaadással, szakmai alázattal teszik dolgukat a vásárlóik megelégedése érdekében.

Ezért nem is fogunk most szó nélkül elmenni a mellett az étterem mellett, amely ma - minden bizonnyal - a legjobb budapesti hamburgeresek közé sorolható. Cikkünk nyilván szubjektív, de az értékelést igazolja az is, hogy a Tripadvisor írói is jelenleg a legjobb hamburgeres étteremnek értékelik a LUCKY 7 BURGERS & MORE éttermet. 

Kutyabarát helyen jártunk.

Zombie Burger by Lucky 7 Burgers & More
Zombie Burger by Lucky 7 Burgers & More

Az étterem Budapest V. kerület, Piarista utca 1. szám alatt található. Megközelítése tömegközlekedéssel és autóval is könnyű, hiszen közvetlenü az étteremmel szemben egy mélygarázsban tudsz parkolni. A külső és belős kialakítása egyaránt esztétikus és igényesen higiénikus. 

Abszolút kutyabarát hely.


Az étteremben a tulajdonos fogadott bennünket, és rendkívül figyelmes, kedves stílusban mutatta be kínálatuk, és a választást segítő magyarázattal is segítségünkre volt. A hamburgerek gyorsan készültek el, és mivel többfélét is rendeltünk így szélesebb repertoárból tudtuk megítélni, hogy a különböző hamburgerek karakteressége milyen különleges tud itt lenni. Kipróbáltuk a vendetta fantázianevű hamburgert, amely igazi olaszos ízvilágával a hölgyek kedvence lehet. A zombie burger sajtos tésztával készül, amilyet bizonyára eddig még nem ettél sehol. Önmagában a hamburger húsok is rendkívül ízletesek és kiválóan elkészítettek voltak, de a sajtos tésztával készült hamburger egyszerűen zseniális! Más ízvilágú hamburgert is ettünk, nem mondhatok mást: hibátlan volt.

Amit pedig feltétlen ki kell próbálni, - még akkor is ha azt hiszed semmi sem fér már beléd, - az a Nutellás Shake

Ilyen finom nutellás shake-t még nem ittunk sehol.
Ilyen finom nutellás shake-t még nem ittunk sehol.

A shake selymes krémszerű és annyira rendkívülien ízletes, hogy leginkább most egy ódát kellene róla ide írni...  de legalábbis pár jó szót a Facebook oldalatokon.