Januárban már ingyen is elvihető kutyák

2019.11.28

Nem lehet elég gyakran hangoztatni, hogy állatot csak megfontolt és arra felkészült emberek vegyenek családjukba! A gyerekek életében teljesen normális, ha egy-egy játékot megszeretnek, egy darabig akár sokat is játszanak vele, aztán megunják, és többet talán sose foglalkoznak már vele. Ilyenkor a mellőzött játék mehet a dobozba, a padlásra, jobb esetben adományba. De egy élő, egy érző élőlennyel ezt felelős, értelmes emberek nem tehetik /tehetnék meg! 

Szóval, mielőtt kedvencet vinnál haza, jól gondold át, hogy tudsz e tartósan, számára megfelelő körülményeket biztosítani. Arra mérsékelten számolj csak, hogy a gyereked fogja esőben, még iskolába indulás előtt, sétálni vinni blökit. Arra meg inkább ne számíts, hogy a kutyakaka tisztogatása nem rád fog hárulni. - a második héttől. Úgy is mondhatnám, hogy csak akkor gondolkozz kutyában, ha már cserepes virágot sikerült tartósan életben tartanod.

Na, de ha mégis eljutottál addig, - az egyébként szuper döntésig - hogy kutyátok lesz, érdemes elgondolkozni azon, hogy a kedvenc honnan érkezzen az új, szerető családi környezetébe. Ebben a témában, kiváló cikket jelentetett meg a kidsnews.hu online tinimagazin.

A cikkeink olvasása közben, hallgathatod a ZENEI AJÁNLÓ rovatunkban javasolt dalt, ha a cikk alján található lejátszóban elindítod a zenét. Közben pedig tudod olvasni is a blogot.

"A menhelyi kutyák egyáltalán nem "selejtesek" vagy "romlottak"

A FERBELT® termékek gyártója és forgalmazója, az "Állat és Ember" Állatvédő Egyesület Yorkie fajtamentés egyesületet támogatja prémium eldeleivel. Amennyiben Yorkshire terrier kutyust szeretnél, érdemes felkeresned az egyesületet.

Olvasd el blogunkban a karácsonyi túlvásárlóról írt cikkünket is. 

ZENEI AJÁNLÓ

Miley Cyrus - The Backyard Sessions - "Jolene"

Az amerikai énekes-, színész- és dalszerzőnő a Disney csatornán, a Hannah Montana c. filmsorozattal vált ismertté 2006-ban, de azóta szólókarrierje igazolja hogy valóban fantasztikus tehetség.  Elismeréseként, a Time magazin, "a Világ 100 legbefolyásosabb embere" listájára is felvette, a Forbes magazin "100 híresség" listájának pedig a 13. helyére került.

Jó szórakozást kívánunk a 2015-ben kiadott zenéjéhez!