Megváltoztattuk a FERBELT® CHARITY működését

2019.08.13

A korábban meghirdetett FERBELT® CHARITY szabályait megváltoztattuk. A változtatásra azért volt szükség, mert működésünk alatt számos olyan magát állatvédő szervezetnek hirdetővel találkoztunk, akikről kiderült kizárólag az anyagi támogatások begyűjtése a céljuk, és/vagy az eldelek és egyéb tárgyi adományokra nincs szükségük. Egyes különösen kirívó esetben konténerszámra állnak az adományok rendelkezésükre, amelyeket a pénzgyűjtő szervezetekkel barterolnak.

Az állatvédelem területén súlyos és elkeserítő különbségeket tapasztalhatnak mindazoknak, akik veszik a fáradtságot és kicsit benéznek a színpad mögé. Bizonyára számos visszaélésről hallottatok már, mert a jótékonysági tevékenység köré ez gyakran begyűrűzik. Ezek a kártékony esetek tovább nehezítik mindazok életét, akik tisztességesen próbálnak működni!

Elgondolkoztató, hogy a befolyt támogatásokból giga - tv, óriásplakát stb. - reklám kampányolás révén támogatást növelni tudó működésű állatvédő szervezet, vagy a támogatást a rászoruló kutyákra fordító, "néma" szervezet az amelyik megérdemli a figyelmet és a támogatást!

A Ferbeltnél kizárólag olyan szervezetek támogatását vállaljuk a jövőben is, akik az állatok egészségéért tesznek és nem azok látványos hátrányos helyzetükből élősködnek.