Miért a FERBELT a legkedveltebb eledele a kutyáknak?

2020.02.17

Találkoztál olyannal, aki panaszkodik, hogy a kutyája nem akarja megenni amivel eteti? Válogatós a kutya, és ha eszi is egy darabig amivel a gazdája etetni akarja, azt is pár alkalom után már nem fogadja el? Ilyenkor sok gazda keresi a trükköket, hogy mivel tudná rábírni a kutyáját, hogy megegye a tápot, konzervet vagy más ennivalót. Pedig...

Nem kellenek a trükkök!

A cikkeink olvasása közben, hallgathatod a ZENEI AJÁNLÓ rovatunkban javasolt online radió adását, ha a cikk alján található lejátszóban elindítod a zenét. Közben pedig tudod olvasni is a blogot.

A FERBELT® főtt kutyaeledelek kiváló minőségű összetevőkből, magas hústartalommal készülnek. Ezért amikor más termékekkek összehasonlítod, észre kell venned a címkéken szereplő adatok között a lényeget. 

Mire kell figyelned, hogy a kutyád elégedett, boldog és egészséges lehessen?

Tudjuk, a kutyák imádnak enni. Ugyan nem egy gurmék, de a szaglásuk kiváló, és ha nem eszik meg azt amivel etetni akarják a gazdák, annak oka van, tessék elgondolkozni rajta! Tényleg, belegondoltál már, hogy mégis mi lehet abban az eledelben, amit (különösen a mai világunkban, ahol olyan sok és hatékonyan használt aromákkal, vegyi ízesítőkkel) nem sikerül az éhes, és mohó kutyák torkán leküldeni?

Nem túl bonyolult a helyzet. A kutyaeledelekben a hús a legdrágább összetevő. A kutyák pedig magas hústartalmú eledeleket szeretnének enni. Azonban sok kutyaeledel esetében pontosan ezért a hús mennyiségéval és minőségével sprólnak a gyártók, és az eledelek nagy részében csupán 1 - 4 % között található hústartalom, amelynek a minősége is ilyen esetekben kérdéseket vethet fel. 

vevőbarát árú kutyakonzerv
vevőbarát árú kutyakonzerv

Előfordul, hogy a gyártók úgy fogalmazzák meg az összetevők listáját, hogy az első olvasásra magas hústartlamú készítménynek tűnjön. Nem kell értettségi szintű matek sem, hogy rájöhess a lényegre. Érdemes tudni, a kereskedelemben kapható termékek esetében a beltartalomhoz képest a csomagolás az egyik legmagasabb költség. Az eladásra kerülő termék esetében a végső árhoz a szállítás, raktározás és polcra kerülési munka költségei is tetemes többlettel járulnak. Nem untatunk a további terméket terhelő költségekkel, de ha ezek után megnézed, hogy mennyibe kerül az eledel, amit éppen vásárolni akarsz, akkor könnyebben el tudod dönteni, hogy mi kerül majd a kutyád táljába, és Te milyen gazdi leszel.

Mennyi is az annyi?
Mennyi is az annyi?

A FERBELT® termékeket azért gyártjuk, hogy azok a kutyatartók, akik hisznek abban, hogy minőségi eledellel a kutyájuk élete meghosszabbítható, a betegségek elkerülhetőek, lehetőségük legyen kereskedelemben hozzájutni ilyen termékhez. 

ZENEI AJÁNLÓ

DJ Hao Music RADIO - 24/7 Live Stream

A DJ Hao Music Radio a hét minden napján, minden órájában zenét sugárzó online rádió. A zenei válogatása nyári feelinget idéző, könnyed műfajú zene. 

A zenei anyagokhoz bemutatott képanyagot Lilian Pang művészi videói teszik igazán élvezetessé. Új-Zélandi származású művésznő kifejezetten légi fotókra, és portrékra szakosodott. Felvételei tiszta és természetközeli szépséget mutatnak be. 

Jó szórakozást kívánunk!