Nem csupán terméket gyártunk

2019.11.29

Már a termékeink kialakításánál is szempont volt, de azóta a mindennapi gyártásánál is az, hogy nem csupán kiváló terméket készítsünk Nektek, hanem valódi értéket teremtsünk. Ezért készítjük már a legnagyobb választékban, és kompromisszum nélküli minőségben a főzött eledeleket, kutyáitoknak. Hiszünk abban, hogy a legszebb szavak, kifejezések kiüresedését meg kell akadályozni! A hűség, a szeretet, a megbecsülés és az ígéret, egészen biztosan ezek a kifejezések. Ugye Te is látod az értéket, nem csak a pénzt? 

A cikkeink olvasása közben, hallgathatod a ZENEI AJÁNLÓ rovatunkban javasolt dalt, ha a cikk alján található lejátszóban elindítod a zenét. Közben pedig tudod olvasni is a blogot.

ZENEI AJÁNLÓ 

KOWALSKY MEG A VEGA - MINT EGY JEL

A magyar pop-rock zenekar 2003. óta kiadott eddig 10 lemezén található dalok az élet értelméről, és annak kereséséről szólnak. A zenekar méltán népszerű számai rendre megtöltik hallgatókkal a koncerteket. Az együttes énekese, frontembere, dalszerzője Balázs Gyula, becenevén Kowalsky, akit személyesen is van szerencsénk ismerni. A művész, és a zenekar tagjai a magánéletben is zenéjük ars poeticáját valló, követő nagyszerű emberek.

A mai blog bejegyzésünkhöz sem véletlenül választottuk zenéjüket, amihez jó szórakozást kívánunk!