Nőnapi akció

2020.03.08

A nemzetközi nőnap a nők iránti tisztelet és megbecsülés kifejezésének napja. Idén is szeretnénk hölgy vásárlóink kedvében járni! Szeretnénk kifejezni megbecsülésünk azzal, hogy nem csupán egy napra, de akciónkat egész márciusban érvényessé tesszük a hölgyeknek. 

A cikkeink olvasása közben, hallgathatod a ZENEI AJÁNLÓ rovatunkban javasolt dalt, ha a cikk alján található lejátszóban elindítod a zenét.

MÁRCIUS (6+2=8) 

Márciusban a webáruházunkban vásárolt 6 db-os gyűjtőcsomagban levő üveges termékeink mellé, a női vásárlóknak ajándékba adunk +2 db üveges terméket, MOLLY, MAX, LOLA, ROCKY, CHARLIE vagy BELLA termékeink közül.

Nemzetközi nőnap

A nők iránti tisztelet és megbecsülés emléknapját, a nemzetközi nőnapot - az oroszországi nők kenyérért és békéért tartott tüntetése alapján -1917. óta minden március 8-án tartják. Az első esemény sem virágos, kedveskedős esemény volt, amikor 1857. március 8-án, New York utcáin a textilipari női dolgozók tüntettek a magasabb fizetésért és emberibb munkafeltételekért. Amerikban 1909. óta, Magyarországon 1948. óta tartott megemlékezés.

ZENEI AJÁNLÓ

Sztevanovity ZORÁN - A NŐ

1942-ben Belgrádban született Kossuth-díjas, Liszt Ferenc-díjas, Prima Primissima díjas magyar előadóművész, énekes, gitáros. zeneszerző, aki 1948-ban költözött magyarországra. Különböző együttesekben játszott 1960 óta, majd szóló karriejét 1973-ban kezdte meg. 

Most ajánlott zeneszámát Billy Joel - She's Always a Women zeneszáma alapján énekli magyar nyelven a hallgatóságnak.

Jó szórakozást kívánunk!