Szélcsatornában is van hamburger

2020.09.17

Ha szeretnéd kipróbálni a szabadesés érzését egy szélcsatornában, akkor Budapesten lehetőséged van rá. Azonban nem csak a lebegés élményt szerezheted meg a 1212 Csepel - Csepel Művek, Rézmű Raktár utca végén balra levő bázison, de a most nyílt étterem részben rendkívüli séf munka eredményeként különlegesen finom hamburgereket is fogyaszthatsz.

Nyilván tudjuk jó, már írtunk itt finom hamburgert készítő helyről, de ha valami jó, akkor azt mi elismerjük! És ez most ismét egy igazán kiváló minőségű, és ízletes ételekkel vendégeket váró hely lett.

Az üzemeltetőkkel elbeszélgetve megismertük a filozófiájukat, hogy a térségben meghatározó minőséget képviselni tudó étteremként azokat szolgálják ki, akik nem csupán jól akarnak lakni, hanem az ízek harmóniáját és a tálalás művészetét egyaránt elvezni tudják és akarják, amikor enni kezdenek.

Ha ide látogattok, tapasztani fogjátok hogy a limonádé valódi gyümölcsökben tobzódó költemény. A sült hagymakarikák és a káposzta saláta minden falatnál mámorítóan ízletes. 

A helyszín leginkább autóval megközelíthető, és a parkolás is biztosított.

Egyszerűen csak azt mondjuk, gyertek el és próbáljátok ki!