Szurkolók az Állatokért és a FERBELT® együtt

A Szurkolók az Állatokért és a Ferbelt® kiemelt együttműködési megállapodást kötött, amelynek keretei között minden vásárló, aki a "Szurkolók az állatokért menü"-t vásárolja, nem csupán kedvencének vásárol minőségi főzött kutyaeledelt, de egyben minden vásárlásával a Szurkolók az Állatokért állatvédő szervezet működését is támogatásban részesíti.

Lehetőségeinkhez mértem támogatjuk és támogatni kívánjuk azokat a szervezeteket, amelyek tevékenyen és eredményesen lépnek fel az állatok védelme érdekében. Nem a nagy csodákra, csupán apró de valós tettekre van szükség!

"A gonosz diadalához csak annyi kell, hogy a jók tétlenek maradjanak."

Edmund Burke (1729-1979.)

Ha tetszett a cikkünk, oszd meg FaceBook-on, amihez a cikk alján találsz közvetlen megosztógombot.

"Szurkolók az állatokért" menü

TÁMOGATÓI MENÜ! A menü megvásárlásával nem csupán kutyusodnak vásárolsz eledelt, de minden vásárlással támogatást is nyújtasz a  " Szurkolók az állatokért " állatvédő szervezet részére.  A termék a webáruházban vásárolható, az átutalásos, vagy bankkártyás vásárlást követően Budapesten házhozszállítjuk, értékesítési pontjainkra, átvevő helyeinkre kiszállítjuk. A mindennapok eledeleiből általunk összeállított vegyes válogatás. Az ételek tetszőleges sorrendben felhasználhatóak. Tartósítószert-, mesterséges ízfokozókat és színezéket nem tartalmaz. Gluténmentes. Kiszerelés:  7 x 250 vagy 7 x 400 gramm. A fagyasztóban tárolható és mikrohullámú sütőben melegíthető edénybe csomagolt étel, közvetlen tálalásra is alkalmas. Fő összetevők:  A mindennapok termékeinek összetevői, így baromfi húsok és aprólék, marha és sertés húsok, valamint belsőségek gazdagon zöldségekkel, gyümölcs, rizs és hajdina körettel. Különleges vitaminokban gazdag olajkeverékkel készült éltelek. Termékeink emberi fogyasztásra alkalmas minőségi összetevőkből készített teljes értékű állateledelek kutyák számára. Táplálási javaslat: Szárnyas allergiás kutyáknak ez a termék nem adható ! Az étel a kutyák számára rendkívül ízletes és kedvelt, de javasoljuk a táplálék adagolási ajánlás figyelembevételét. Száraz tápon és konzerven tartott kutyák részére javasolt a fokozatos (egy hét alatt) hozzászoktatás, annak érdekében, hogy elkerülhetők legyenek a tápváltás esetén felmerülő problémák (pl.: emésztési panaszok)

5.499 Ft-tól