Te mondd meg az új termékek nevét!

2019.11.11

A FERBELT® legújabb főtt eledeleinek fantázia nevet keres. A legjobb terméknevek kitalálásába a vásárlókat is bevonjuk. A legjobb 3 nevet beküldő pályázónak egy kutyáját, 1 hónapig a FERBELT® látja el eledelekkel. Kreativitásod most használhatod, és nyerhetsz a kutyádnak 30 adag FERBELT® eledelt!* 

Sőt, az oldal alján szereplő apróbetűs részből azt is megtudhatod, hogyan nyerhetsz 2x30 adag eledelt.**

A hűtést nem igénylő, üveges FERBELT® főtt kutyaeledelek közül, már bemutatásra került FRICI. Időközben elkészültek a borjú húsból készült, a nyúlból készült, és a vadhúsokból készült főzött, hűtést nem igénylő, üveges eledeleink is. Adjunk nekik nevet együtt!

A felajánlott nyeremény megszerzéséhez elegendő az alábbi űrlap kitöltése és beküldése.**

(Figyelem, az eddig beérkezett pályázatokból azt látjuk, hogy sokan nem osztjátok még meg a hirdetést, pedig azzal is megnyerhető az 1 havi ellátmányt.)

*A legjobb 3 termék nevet beküldő, 30 adag 400 grammos FERBELT® eledelt kap ajándékba. A beküldési határidő 2019. december 1. 

** Ha Facebook megosztás alapján értesültél a játékról, és megadod annak az ismerősödnek a nevét, akinek a megosztása alapján játszottál, neki is nyersz további 30 adag FERBELT® főzött kutyaeledelt. (Szóval, ne felejtsd el megosztani is ezt a játékot, mert lehet, hogy a cikk posztolásával is nyersz, ha a Te nevedet írja be valaki arra a kérdésre, hogy honnan/kitől hallott a játékról! @FerbeltDogFood)

UpDateInfo: A névadó pályázatunk lezárult, a beküldött űrlapok feldolgozása megtörtént. Köszönjük minden pályázónak a jobbnál jobb, ötletetes neveket! Annyira inspiráló neveket küldtek be a játékosok, hogy legszívesebben további termékeket dolgoznánk ki, hogy több beküldött fantázianevet is felhasználjunk.

A mostani névadó pályázatunk nyertese: Kármán Katalin, budapesti lakos, akinek ez úton is gratulálunk! Az Ő kutyája már biztosan kipróbálja a legújabb termékeinket.