Tolvai LUXI elsőként lett nagykövetünk

2019.11.30

Tolvai Renáta kiskutyája LUXI, egy mini yorkshire terrier. Renáta már az első találkozásunkkor elmondta, hogy LUXI rendkívül válogatós kutyus, kölyök korától nehéz volt élelmezése. Hosszú időn keresztül próbált, több féle eledel sem nyerte el LUXI szívét, akarom mondani pocakját. Reni, a FERBELT® termékek piaci megjelenésekor azonnal kipróbálta, bár már egyre kevésbé reménykedett abban, hogy talál LUXI ízlésének megfelelőt. 

LUXI kihívását elfogadtuk, és ennyi idő után, örömmel számolunk be arról, hogy hozzájuk már minden napra sikerül boldogságot szállítanunk főtt eledeles tálkáinkban.

A cikkeink olvasása közben, hallgathatod a ZENEI AJÁNLÓ rovatunkban javasolt dalt, ha a cikk alján található lejátszóban elindítod a zenét. Közben pedig tudod olvasni is a blogot.


Ha neked is válogatós, kényes ízlésű kutyád van, mi valóban megértjük, hogy  milyen nehéz lehet az számodra. 

Ezért készítjük annyira ízletesre, jó illatúra, az egészséges, napi adagokra porciózott eledeleinket! - Nektek

ZENEI AJÁNLÓ

TOLVAI RENI - PROMISE

Tolvai Renáta, magyar énekesnő, aki a TV2 Megasztár 5 tehetségkutató műsort megnyerte, valamint elnyerte "Az Év hangja Magyarországon" címet is 2010. évben. Azóta karrierje töretlen, számos díjat és elismerést is kapott. Az énekesnő rendkívüli produktivitását az is igazolja, hogy az eltelt időben 12 szóló lemezt és kislemezt adott ki. Több slágerlistás dala is van, amelyből most a 2013-as PROMISE-t ajánljuk figyelmedbe. 

Jó szórakozást kívánunk a zenéhez!