Túlvásárolt Karácsonyok

Egyre több üzletben már október közepétől karácsonyi ajándékvásárlásra buzdító reklámok, kirakodások hergelik az embereket.  A vásárlók pedig megkezdik az ajándék (túl)vásárlást, aminek irgalmatlan felesleg felhalmozás és szemetlés a következménye. Az emberek gyakran indokolatlanul sok pénzt költenek olyan termékekre, amelyek végül sem nekik, sem az ajándékozottaknak nem okoznak igazi örömöt, és csak a szemétben végzik az ajándékok.

TE is tudsz jót tenni! - ha akarsz. 

A lehetőségedhez mérten tudsz boldogságot adni a FERBELT® CHARITY menü vagy fogás adományozásával. Azoknak a kutyáknak, akiket az "Állat és Ember" Állatvédő Egyesület gondoz, nagy szüksége van a főzött kutyaeledelekre minden nap. 

A FERBELT® eledelek boldogságot jelentenek - számukra is. 

Látogass el december 8-án a "Szurkolók az Állatokért" szervezésében tartandó Adventi Jótékonysági Adománygyűjtő és Örökbefogadónapra

Szonja meggyógyul támogatói termék

Szonja 14 éves fóti kislány, aki augusztusban csak meg-megszédült, de 4 hónapja kiderült, agydaganata van. A legveszélyesebb helyen, az agytörzsben.  Az első műtétet elvégezték, de további speciális orvosi beavatkozásra lenne szükség, aminek a költségeit a "Szonja Gyógyulásáért Alapítvány" számlájára befolyt összegből lehetne finanaszírozni.  A FERBELT® felajánlása, hogy ennek a kiemelt terméknek a vásárlásából befolyt összeget, az alapítvány részére utalja át.  Neked, kedves támogatással vásárló, 10 db 250 gramm kutyaeledelt biztosítunk, és budapesti rendelés esetén, januárban kiszállítunk. Szonja támogatására létrejött összefogásról az alábbi oldalakon tájékozódhatsz. https://www.facebook.com/szonjameggyogyul/   https://szonjameggyogyul.wixsite.com/website Ha nem akarsz, vagy nem tudsz vásárolni, az alapítvány számlájára közvetlenül is utalhatsz, de a gyűjtésre való felhívás megosztásával talán olyanhoz is eljut a hír, aki tenni lesz képes.

10.000 Ft

Ajándékutalvány

Az utalvány olyan ajándék, amely a megajándékozott kutyájának is örömet okoz!  A FERBELT® ajándékutalvány megvásárlásával egyedi ajándékot tud nyújtani! A kupont elektronikusan küldjük ki a vásárló részére, aki azt kinyomtathatja, vagy elektronikusan továbbíthatja. Az ajándékozott a kupon értékét tudja bevátani a webáruházban indított vásárlása során.

2.500 Ft-tól

FERBELT® CHARITY fogás

A termék megvásárlásával a FERBELT® CHARITY program keretében támogatod az "Állat és Ember" Állatvédő Egyesület Yorkie fajtamentés állatvédő szervezetet. Ezt a terméket a megrendelést követő hónapban szállítjuk ki FERBELT® CHARITY program aktuális állatmenhelyére. A rendeléseket változatosan állítjuk össze a mindennapi ételkínálatunk termékeiből. A termék megvásárlásával nincs lehetőséged más címre kérni a kiszállítást, mint a programban meghirdetett támogatott címe. FIGYELEM, függetlenül a feltüntetett kiszállítási címtől, a terméket a gyűjtési időszakban meghirdetett támogatott részére szállítjuk ki!  Köszönjük a támogató célú vásárlásod! Kiszerelés: 250, 400 vagy 900 gramm. A fagyasztóban tárolható és mikrohullámú sütőben melegíthető edénybe csomagolt étel, közvetlen tálalásra is alkalmas. Fő összetevők: Baromfi húsok, marha húsok, sertés húsok, rizs, zöldségek, gyümölcs. Termékeink emberi fogyasztásra alkalmas minőségi összetevőkből készített teljes értékű állateledelek kutyák számára. Táplálási javaslat: Szárnyas allergiás kutyáknak ez a termék nem adható! Az étel a kutyák számára rendkívül ízletes és kedvelt, de javasoljuk a táplálék adagolási ajánlás figyelembevételét. Száraz tápon és konzerven tartott kutyák részére javasolt a fokozatos (egy hét alatt) hozzászoktatás, annak érdekében, hogy elkerülhetők legyenek a tápváltás esetén felmerülő problémák (pl.: emésztési panaszok)

999 Ft

FERBELT® CHARITY menü

A termék megvásárlásával a FERBELT® CHARITY program keretében támogatod az "Állat és Ember" Állatvédő Egyesület Yorkie fajtamentés állatvédő szervezetet. Ezt a terméket a megrendelést követő hónapban szállítjuk ki. A termék megvásárlásával nincs lehetőséged más címre kérni a kiszállítást, mint a programban meghirdetett támogatott címe.   FIGYELEM, függetlenül a feltüntetett kiszállítási címtől, a terméket a gyűjtési időszakban meghirdetett támogatott részére szállítjuk ki! Köszönjük a támogató célú vásárlásod! A mindennapok eledeleiből összellított válogatás, egy nap diétás étellel. Az ételek tetszőleges sorrendben felhasználhatóak. Tartósítószert-, mesterséges ízfokozókat és színezéket nem tartalmaz. Kiszerelés: 7 x 250, 7 x 400 vagy 7 x 900 gramm. A fagyasztóban tárolható és mikrohullámú sütőben melegíthető edénybe csomagolt étel, közvetlen tálalásra is alkalmas. Fő összetevők: Baromfi húsok, marha és sertés húsok, zöldségek, gyümölcs, rizs Táplálási javaslat: Szárnyas allergiás kutyáknak ez a termék nem adható! Az étel a kutyák számára rendkívül ízletes és kedvelt, de javasoljuk a táplálék adagolási ajánlás figyelembevételét. Száraz tápon és konzerven tartott kutyák részére javasolt a fokozatos (egy hét alatt) hozzászoktatás, annak érdekében, hogy elkerülhetők legyenek a tápváltás esetén felmerülő problémák (pl.: emésztési panaszok)

6.999 Ft