Hiába örül a kutya a nyers húsnak

2019.11.05

Még októberben megjelent cikkünk után, most örömmel osztunk meg update információt, mely szerint mostanra a HVG.hu is fontosnak tartotta a témát, és a korábbi blog bejegyzésünkben is hivatkozott Zürichi Egyetem tanulmányáról leközölte a "Hiába örül a kutya a nyers húsnak, a gazdi sokat kockáztathat vele" cikkét.

Egyre több felelős kutyatartó már Magyarországon is megengedheti, hogy a legjobb minőségi hőkezelt eledelekkel etesse kutyáját. 

A FERBELT® főtt kutyaeledelekkel való rendszeres etetés után, kutyáik életminőség javulásáról számolnak be vásárlóink.

FILMAJÁNLÓ

Egy kutya négy élete (A Dog's Purpose)

amerikai családi film, 100 perc, 2017

Egy újszülött pajkos kiskutya története és egy kisfiú életen át tartó kapcsolataként indul a film.  A szerető gazdi és a hűséges kutyája Bailey elválaszthatatlan barátokká válnak. A filmet a kutya szemszögéből látjuk, aki az évek múlásával nem csak feltétel nélkül elfogadta, de bölcsen kezelni is megtanulja gazdáját, és az idős Bailey tudja, hamarosan el kell búcsúznia a számára legfontosabb személytől, akivel élete minden egyes napját megosztotta. A film azonban innen kezd igazán izgalmas lenni, mert ekkor Bailey egy újabb kölyökkutya testében születik ujjá, és kerül egyre több emberrel kapcsolatba. Később többször is megismétlődik a reinkarnációja, ami során számos gazdit tanít meg nevetni és szeretni, mialatt ő maga is keresi élete értelmét. 


Kérjük, oszd meg cikkünket, a Facebook-on!