Vásárlónknál jártak a Brit Kincsvadászok

2020.03.08

Mindig öröm, ha különleges emberekkel találkozhatunk. Izgalomba hoz, feldobja a napunk, esetleg megihlet bennünket.

Egyik kedves vásárlónk régiségekkel kereskedik, ami önmagában is mesésen izgalmas, hiszen a tárgyak amelyek a múlt történeteit, titkait hordozzák magukban, különleges töréténeteket mesélhetnek azoknak, akiknek van füle ehhez. Arról szeretnénk nektek most nagy örömmel hírt adni, hogy az Ő különleges üzlete is szerepelt a SALVAGE HUNTERS - A Brit Kincsvadászok egyik epizódjában, amit a Discovery Chanel 2020.03.07. napján láthattak a tv nézők. 

A cikk alján tudjátok a hivatkozott epizódot megtekinteni

Termékeinket úgy alakítottuk ki, hogy különlegeset nyújtsunk Nektek. Nagyon jól tudjuk, hogy mennyi felkészültség, elkötelezettség kell legyen az emberben, hogy nagyszerű dolgot alkothasson, ezért mindenkit, aki erre képes, rendkívüli módon és nagyra értékelünk. 

Legújabb FERBELT® termékek
Legújabb FERBELT® termékek

Örömmel adunk hírt ebben a közösségben a Ti sikereitekről is, amely üzenet értékű mindenkinek, aki a középszerűséggel nem hajlandó megelégedni. 


FILMAJÁNLÓ

A brit kincsvadász - Budapesten 2020

Drew Pitchard (1970), Nagy Britannia egyik vezető kincskereskedője 2011 óta futó brit televíziósorozatban mutatja be a legkülönbözőbb országokban és helyeken felkutatott antik különlegességeket, és azok megvásárlásával mai világunkban azok értékét deklarálja.

Az általa megvásárolt, felújított kincsek később új gazdáiknál biztosíthatják a történetek vagy a történelem fennmaradását. 

Gratulálunk a budapesti régiségkereskedőknek, akik bekerülhettek a műsorba!