"B" menü

Nincs raktáron Heti menü

A mindennapok eledeleiből összeállított válogatás. Az ételek tetszőleges sorrendben felhasználhatóak. Praktikus választás "A" menüvel kombináltan vásárolni, hogy a kutyádnak valóban változatos legyen az étkezése. Tartósítószert-, mesterséges ízfokozókat és színezéket nem tartalmaz.

Kiszerelés: 7 x 250 vagy 7 x 400 gramm. A fagyasztóban tárolható és mikrohullámú sütőben melegíthető edénybe csomagolt étel, közvetlen tálalásra is alkalmas.

Fő összetevők: A mindennapok termékeinek összetevői, így baromfi húsok és aprólék, marha és sertés húsok, valamint belsőségek gazdagon zöldségekkel, gyümölcs, rizs és hajdina körettel. Különleges vitaminokban gazdag olajkeverékkel készült éltelek.

Termékeink emberi fogyasztásra alkalmas minőségi összetevőkből készített teljes értékű állateledelek kutyák számára.

Táplálási javaslat: Szárnyas allergiás kutyáknak ez a termék nem adható! Az étel a kutyák számára rendkívül ízletes és kedvelt, de javasoljuk a táplálék adagolási ajánlás figyelembevételét. Száraz tápon és konzerven tartott kutyák részére javasolt a fokozatos (egy hét alatt) hozzászoktatás, annak érdekében, hogy elkerülhetők legyenek a tápváltás esetén felmerülő problémák (pl.: emésztési panaszok)

6.920 Ft
Please select variants first