TÖKÖS-VADAS fogás

Allergénmentes

Különleges "Tökös-Vadas" termékünk kifejezetten az ételallergiákkal küzdő, vagy különlegességre vágyóknak készült. A termék szarvas és vaddisznó húsának javát tartalmazza.

Sok kutyának van ételallergiája, ételintoleranciája vagy speciális diétára szüksége. A felméréseink alapján, kifejezetten az allergiás kutyáknak készült ez a speciális termékünk, amely allergénmentes kutyaétel könnyen emészthető és egészséges. A termék nem alleriás kutyák számára is fogyasztható, különleges eledel.

GMO-, glutén-, rizs-,  laktóz- és tejtermék-, tojás-, szója-, kukorica-, hüvelyes-, máj, baromfi-/szárnyas-, hal- halolaj- és belsőség mentes megfeleléssel. Tartósítószert-, mesterséges ízfokozókat és színezéket nem tartalmaz.

Kiszerelés: 250, 400 gramm. A fagyasztóban tárolható és mikrohullámú sütőben melegíthető edénybe csomagolt étel, közvetlen tálalásra is alkalmas.

Fő összetevők: szarvashús, vaddisznóhús, köles, sütőtök, alma, zabpehely

energia (kcal) 168,5

nyersfehérje (gr) 22,1

nyerszsír (gr) 7,8

szénhidrát (gr) 9,98

nyersrost (gr) 1,25

nyershamu (gr) 1,3

(100 gr-ra)

Termékeink emberi fogyasztásra alkalmas minőségi összetevőkből készített teljes értékű állateledelek kutyák számára.

Táplálási javaslat: Szárnyas allergiás kutyáknak ez a termék adható! Az étel a kutyák számára rendkívül ízletes és kedvelt, de javasoljuk a táplálék adagolási ajánlás figyelembevételét. 

Száraz tápon és konzerven tartott kutyák részére javasolt a fokozatos (egy hét alatt) hozzászoktatás, annak érdekében, hogy elkerülhetők legyenek a tápváltás esetén felmerülő problémák (pl.: emésztési panaszok) Vásárlóink nem jeleztek vissza ilyen jellegű panaszokat, de a fenti ajánlást minden táplálásváltoztatás során figyelembe kell venni, és jelezni szükséges.

Variante auswählen:

ab 1.399 Ft
Please select variants first