KÜLDETÉSÜNK

Boldogságot és egészséget szállítunk a kutyádnak!

Olvasd el a termékeink jellemzőit, próbáld ki még ma a termékeinket és Te is megérted fogyasztóink rajongását, vásárlóink boldogságát.

Természetes összetevők

A FERBELT® termékek nem tartalmaznak tartósítószert, vagy mesterséges ízfokozókat. A termékek fő alapanyagai kiváló minőségű húsokból, zöldségekből, gyümölcsökből és rizsből állnak. Termékeink gluténmentesek.

HACCP
A FERBELT® termékek az emberi fogyasztásra gyártott élelmiszerektől szigorúbb egészségügyi előírásoknak felelnek meg. A termékeink rendszeres laboratóriumi felülvizsgálattal ellenőrzöttek. A gyártási folyamatok garantálják a megbízható minőséget.

100% gondoskodás
A gyártás során a FERBELT® termékek minden munkafázisban a legnagyobb odafigyelést és szakértelmet kapják. A csomagolást úgy alakítottuk ki, hogy közvetlenül alkalmas az eledel tálalására. 

VACSORA

A főtt termékeket 250 és 400 gramm kiszelésben, fagyasztott* készítményként vásárolhatod meg. 

*A fagyasztott terméket felhasználás előtt 24 órával hűtőszekrényben javasoljuk kiolvasztani, hogy az étel íz- és állagminősége a legjobb legyen, de a termék mikrohullámú sütőben is felolvasztható csupán 10 perc alatt.

Üveges termékeink hűtést nem igényelnek, és közvetlenül tálalhatóak a kedvencek részére.

A termék csomagolása biztosítja, hogy az ételhez nem kell hozzányúlnod és közvetlenül tálalva adhatod a kutyádnak.

FERBELT ...for loyalty
FERBELT ...for loyalty

TUDOMÁNY A KONYHÁBAN

A FERBELT® termékek kifejezetten kutyák számára, az Állatorvostudományi Egyetem tanszékvezetője által összeállított recept figyelembevételével készülnek.  

Az ételek mindig friss alapanyagokból készülnek, és a termékek laboratóriumilag ellenőrzött minőségűek.

Üzemi környezetben, professzionális hőkezelési eljárásokkal biztosítjuk a termékek állag- és szavatosság minőségét.

A termék dobozát úgy választottuk, hogy hosszú fülű kutyák etetése is lehetséges legyen belőle.


MINDENRE GONDOLUNK

Allergiás kutyának is adható eledelek
Allergiás kutyának is adható eledelek

ALLERGIA?

Manapság az emberek egyre több dologra allergiásak, és miért lenne ez másként a hozzánk olyan közel álló kutyákkal? 

A FERBELT® DOG FOOD termékekkel az allergiás kutyákra is gondoltunk.

A laktóz-, glutén- és baromfiallergiával élő kutyáknak is kínálunk prémium minőségű "mentes" ételeket. Keresd az étlapon a "Baromfi mentes" vagy "Allergénmentes" cimkés termékeinket.

FERBELT® ...for loyalty

HOGYAN RENDELHETSZ?

SZÁLLÍTÁSI TERÜLETEK

A TERMÉK MÁR ELÉRHETŐ 

ISMERD MEG, PRÓBÁLJÁTOK KI

A FERBELT® DOG FOOD termékek megoldást kínálnak mindazoknak, akik minőségi főtt étellel kívánják etetni kutyájukat. A termékeink minimum 60% húst tartalmaznak, valamint minden olyan összetevőt, ami a kutyák egészséges táplálásához szükséges.

Egyes kutyák esetében előfordulhat, hogy a kutya ízlése eltér az átlagos kutya ízlésétől és különleges zöldség vagy gyümölcsök fogyasztását is kedveli, azonban ezekről továbbra is a gazdiknak kell gondoskoni, mert bár ismerünk olyan kutyát, aki a hagymát is megeszi, a FERBELT® termékek mégsem tartalmaznak hagymát.